EncabCat
 
 
 
 
Organitza:  
Associació Beat-Les Corts
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Patrocinen:  
► Districte de les Corts de L’Ajuntament de Barcelona
► Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
► Pedralbes Centre
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Col•laboracions:  
Xarxes Socials
The Frikels, Capità Fred, Fans dels Beatles dels Païssos Catalans, Beat-Les Corts, Beatles Memorabilia Les Fonts, Melgar Beatles, FANS - Fent Amics Nostàlgics dels 60 - Olot .

Entitats

El Periodico, Hotel Avenida Palace, Universitat de Barcelona, Catalunya Radio, RAC1, El País, El Punt Avui, Diari Ara, Direct Plate Pre-Impresion, Gamtris Produccions, Magic Zappa, EV7, S.L.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Col•laboració especial:  
Cavern Club de Liverpool
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Qui som?  

Aquest és un projecte mol meditat en els últims anys, desprès de veure com en les grans ciutats d’arreu del món esdevenen festivals, diades o setmanes de la música, a fi de celebrar el que va ser la gran revolució musical en la història de la música popular: Els Beatles.

No hi ha ciutat del món on no hi hagin grups tribut o grups clons dels Beatles, els quals col·laboren arreu en concerts, trobades, conferències i fires del disc dedicats a aquest grup referència de la música contemporània.

Un grup d'amics hem anat madurant la possibilitat de poder organitzar un cap de semana de referència nacional al nostre barri de Les Corts, lloc idoni per aquest esdeveniment, agermanant-nos amb el ja existent Beatles Weekend de L’Estartit. I quina millor manera de fer-ho en aquest any 2015, any emblemàtic en el món de la nostra beatlemania, ja que serà el 50è aniversari del concert dels Beatles a la Plaça de Braus de la Monumental de Barcelona que es va celebrar el 3 de Juliol de 1965.

Personatges d’alt nivell acadèmic, social i musical ens fan suport en aquesta aventura. Il.lustres com el periodista Josep Maria Francino (que va ser director adjunt del projecte Emissores de la Generalitat de Catalunya l'any 1983, director general de Catalunya Ràdio entre el 1983 i el 1984 i director del Servei de Programes de Com Ràdio entre el 1997 i 2007, entre molts altres càrrecs), en Magí Crusells (Professor d’Història Contemporània per la Universitat de Barcelona i expert en Història dels Beatles), escriptors reconeguts en temàtica Beatle com Jordi Zaragoza o Juan Manuel Escrihuela, i grans col.leccionistes del mòn Beatle a nivel internacional i nacional, com el mateix Josep Maria Francino, en Ferran Vallejo, en Vicenç Comas, en Jordi Melgosa, l'Amparo García o en Joan Casafont, i beatlemans de soca-rel com en Juan Jose Zapatero, en Toni Cera, en Joan García, el Sergio Montero, l'Alícia Vaquero, el Víctor Murillo, la Mercè Cantero, l'Eduard Lluch o l'Alegria Villamartin. Tots ells preparats en la línea de sortida per tal de realitzar aquest certàmen des de l’Associaciò Beat-Les Corts, de la mà de la seva presidenta Mª Dolores Parrilla Sánchez.  

 

 
 
 

A continuació trobareu enllaços a diferents pàgines relacionades amb els Beatles y els col·laboradors del Barcelona Beatles Weekend 2015.

BARCELONA BEATLES WEEKEND IN FACEBOOK: Coneix la nostra pàgina de facebook, on podràs participar en un entretingut concurs de preguntes relacionades amb efemèrides beatle.


HELP IN THE WORLD: Coneix la pàgina del nostre col·laborador Ferran Vallejo.


EL RACÓ DELS BEATLES: Coneix la pàgina del nostre col·laborador Josep Maria Francino.


 

 

 
 
 
Documento sin título