EncabCat
 
 
 
 
FA 50 ANYS  
El 3 de juliol de 1965 els Beatles van aterrar a l'aeroport del Prat de Llobregat. Aquella mateixa nit van actuar a la Plaça de Braus de la Monumental. Aquell concert segueix considerant-se 50 anys després com el primer esdeveniment musical de primer ordre que va tenir lloc a Barcelona. Van assistir 25.000 persones i The Beatles van tocar 12 cançons:

1. "Twist and Shout" (John Lennon)

2. "She's a Woman" (Paul McCartney)

3. "I'm A Loser" (John Lennon)

4. "Can't Buy Me Love" (Paul McCartney)

5. "Baby's in Black" (John Lennon i Paul McCartney)

6. "I Wanna Be Your Man" (Ringo Starr)

7. "A Hard Day's Night" (John Lennon i Paul McCartney)

8. "Everybody's Trying to Be My Baby" (George Harrison)

9. "Rock and Roll Music" (John Lennon)

10. "I Feel Fine" (John Lennon)

11. "Ticket to Ride" (John Lennon i Paul McCartney)

12. "Long Tall Sally" (Paul McCartney)

 
 
 
 

 
 
 

A continuació trobareu enllaços a diferents pàgines relacionades amb l'estada dels Beatles a Barcelona al juliol de 1965.

BEATLES SUITE: A l'hotel Avinguda Palace pots gaudir d'una meravellosa experiència a la mateixa habitació on els fabfour van estar l'any 1965.LOS BEATLES. MADE IN SPAIN
: Pàgina de l'editorial MILENIO on es fa referència al llibre LOS BEATLES. MADE IN SPAIN, de Javier Tarazona i Javier de Castro. El millor llibre escrit en castellà sobre memorabilia beatle al nostre país, on es poden trobar imatges procedents de les millors col·leccions beatles d'Espanya, entre elles les dels nostres col·laboradors Josep Maria Francino, Jordi Melgosa, Amparo García i Magí Crusells, així com un ampli capítol dedicat als Beatles a Espanya.


BEATLES 50 AÑOS EN BARCELONA: En aquesta pàgina de facebook podras veure entre altres coses moltes fotogràfies de fa 50 anys realitzades per Oriol Maspons, Horacio Seguí i Juanita Biarnés. I si coneixes a algú que hagués anat al concert de la Monumental, posa't en contacte amb info@beatlesbarcelona.com i visita la web BEATLES EN BARCELONA

EL RACÓ DELS BEATLES: A aquest magnífic lloc del Josep Maria Francino també trobem referències al concert de la Monumental.

THE BEATLES IN SPAIN: A aquest magnífic lloc del Ferran Vallejo pots veure moltes fotogràfies dels concerts dels Beatles a Madrid i Barcelona al juliol de 1965.

ARXIU DE TVE CATALUNYA: ELS BEATLES A BARCELONA: Des de TVE Catalunya ens ofereixen les imatges de 1965 quan els Beatles visiten Espanya i actuen a Madrid i Barcelona. En aquest reportatge podreu veure l'arribada del grup a l'aeroport de Madrid i Barcelona així com d'altres imatges interessants.

LES DOS NITS MÀGIGUES DELS BEATLES: Article publicat per El País, extret del llibre "TRES, DOS O UNO" (Editorial Aguilar), escrit pel Joaquín Luqui (1948-2005). En aquest article, el afamat periodista musical, rendit admirador dels quatre de Liverpool, narra les dues actuacions dels Beatles a Madrid i Barcelona.

ELS BEATLES NO DESAFINEN: Article publicat en "PLÁSTICOS Y DECIBELIOS" del periodista Julian Ruíz, on explica anècdotes de l'estada dels Beatles a Espanya.

THE BEATLES BIBLE: A aquest magnífic lloc dels Beatles també fan referència al concert de la Monumental.

EL TRANVIA 48: A aquest blog de Ricard Fernández Valentí pots llegir més sobre l'estada dels Beatles a Barcelona.  

 

 
 
 
Documento sin título