EncabCat

Abbey Road

Abbey Road
ABBEY ROAD és un grup tribut format per Manel Solsona (John), Ferran Corbalán (George), Manel Mateo (Paul) i Carlos Moreno (Ringo) que porten 25 anys de trajectòria musical i més de 1.500 concerts pels quatre continents, interpretant els grans clàssics de The Beatles, utilitzant els mateixos instruments que el quartet de Liverpool.

Considerats per la revista musical MOJO com la cinquena banda tribut a The Beatles del món i la primera de parla no anglesa. Guanyadors del Premi Arc a la millor banda del 2010.

COME BACK! Va ser el crit unànime de milers de seguidors de The Beatles quan es van separar. I van ser escoltats: utilitzant una alquímia de bateria i guitarres, el quartet de Liverpool es va reencarnar en els Abbey Road de Barcelona.

L'espectacle tribut a The Beatles que ens ofereixen s'enquadra, musicalment i estètica, entre els anys 62 i 70 dels Beatles. Un concert dels Abbey Road equival a un túnel cap a una altra dimensió, submergint-se en la música dels 60, amb so impecable i un repertori que recull els més grans èxits de la banda britànica durant el període 1962-1966, ara ampliat al repertori de la segona època, fins a 1970.

Al show dels Abbey Road s'incorporen canvis de vestuari confeccionats seguint el patró dels originals i utilitzen els mateixos instruments musicals que va utilitzar el quartet de Liverpool: amplificadors Vox, guitarres Rickenbacker, Gretsch, Fender Stratocaster i Gibson Casino, baixos Hofner i Rickenbacker i bateria Ludwig.

No us perdeu la seva actuació, la qual esdevindrà el diumenge 28/06/2015 a les 22:00 en el Parc de la Bederrida (C/Pascual i Vila, 2), dins del marc del nostre Barcelona Beatles Weekend.

 

Documento sin título