EncabCat

The Beaties Band

Beaties Band
The Beaties Band està especialitzat en la interpretació de música de The Beatles en directe (temes originals, no versions).

Els seus components no pretenen ser clònics, són cinc i no quatre com els Beatles, ni són jovenets com ells eren llavors, però és el resultat de molt de temps de treball amb total exigència, per a arribar al nivell d'ara. Tots ells tenen una extensa trajectòria des de joves en diferents formacions, fins el moment en que van decidir afrontar el difícil repte que suposa interpretar el més fidel i dignament possible, les cançons del famós grup de Liverpool.

Des dels seus inicis com a grup dedicat a la interpretació de la música dels Beatles, ja fa vuit anys, els resultats han estat realment impressionants, actuant tant a teatres i auditoris en concert, com a festes majors, al aire lliure i en grans espais, per tota la geografia espanyola.

El punt culminant d'aquest grup va ser quan van tenir el privilegi de ser seleccionats per a actuar al Palau Sant Jordi de Barcelona, en motiu de la celebració de la Fira Internacional del Disc, obtenint un èxit sense precedents, ja que aquesta activitat va congregar públic nacional i internacional de totes les edats.

També han estat inclosos al programa de concerts internacionals de la ciutat de València, compartint cartell amb artistes de fama mundial.

 

Documento sin título