EncabCat

Beatlemania

Beatlemania es forma com a grup l’any 2009. Els primers components han estat en Jordi “Archi” Argelaga, en Lluís i Miquel González Creus i en Alfons Mirada fins la última formació en la que s’han afegit en Ignasi Callis al piano i en Pablo Riviére a la bateria.

Beatlemania és un grup de tribut en el que es pretén donar rellevància sobretot a les veus del Beatles sense abandonar per això el tema instrumental i no tracta d'assemblar-se físicament, ni en indumentària, ni en pentinats als originals.

Beatlemania ha actuat com a grup en diversos llocs com ara festes majors del Poble Nou o la Villa Olímpica, així com a d’altres llocs repartits per Catalunya.

No us perdeu la seva actuació, la qual esdevindrà el día 27/06/2015 a les 18,30 en el carrer Vallespir dins del marc del nostre Barcelona Beatles Weekend.


Beatlemania


Ara, aprofitant el Barcelona Beatles Weekend, volen presentar-se un per un:

Nom: Jordi “Archi” Argelaga

Instrument: Veu i Guitarra

Nascut a Barcelona l'1 de març de 1959. A l’edat de 5 anys neix el seu interès per la música en escoltar la discografia de The Beatles, fet que el va portar a començar a tocar la música dels Rolling Stones. Després 17 anys fent classes de guitarra clàssica i estudiant solfeig a l'Escola de Música Moderna de Badalona, adquireix un baix elèctric que era el que realment li agradava, a l’edat de 33 anys. Ha tocat en multitud de grups de Rock, però també ha practicat el cant participant com a tenor al Rèquiem de Mozart. A principis del anys 80 va participar en la gravació d'un disc de Beatles en Català que no va arribar a sortir al mercat per causes alienes al músic.

Des de l’any 2009 es membre de Beatlemania cantant i tocant el que calgui...


Nom: Ignacio Callís

Instruments: Piano / Guitarra / Baix / Veu

Nascut a Barcelona el 4 de juny de 1972. A l’edat de 8 anys neix el seu interès en escoltar música clàssica i pop a casa. Després d’un parell d’anys fent classes de piano i estudiant solfeig, la seva formació és sempre autodidacta. L’aprenentatge de la guitarra espanyola comença també de forma autodidacta a partir dels 14 anys.

Durant molts anys ha tocat per a sí mateix practicant fonamentalment peçes de Bach, Mozart, Beethoven i Schubert, com a afició i sense més pretensions. Als 35 anys comença a tocar en grups de Rock barcelonins fent versions de clàssics de Rock (Beatles, etc.). Amb aquestes bandes ha actuat en festes majors amb el baix, el piano i/o la veu.

Des de l’any 2015 és membre de Beatlemania tocant els teclats, grup de tribut que fa exclusivament versions de The Beatles.


Nom: Lluís González Creus

Instrument: Guitarra elèctrica

Nascut a Barcelona el 7 de maig de 1965. A l’edat de 10 anys neix el seu interès per la música en escoltar la discografia de The Beatles, fet que el va portar a començar a tocar la guitarra. Després d’un parell d’anys fent classes de guitarra clàssica i estudiant solfeig al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, adquireix la seva primera guitarra elèctrica, a l’edat de 13 anys. Des de llavors a tocat en multitud de grups de Rock barcelonins, tant fent versions de clàssics de Rock (Beatles, Rolling Stones, Eric Clapton, Deep Purple, etc.) com composicions pròpies cantades anglès, castellà o català. Amb aquestes bandes a actuat en festes majors (per exemple als barris de Gràcia, Vila Olímpica, Poble nou), discoteques, pubs, sales de festes, etc. de Barcelona i altres punts de la geografia catalana.

Des de l’any 2009 es membre de Beatlemania tocant la guitarra solista, grup de tribut que fa exclusivament versions de The Beatles.


Nom: Miquel Àngel González Creus

Instrument: Baix elèctric / Veu

Nascut a Barcelona el 29 de setembre de 1963. A l’edat de 11 anys neix el seu interès per la música en escoltar la discografia de The Beatles, fet que el va portar a començar als 14 anys a tocar la guitarra i als 15 el baix. Va fer estudis de solfeig al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i de baix i harmonia a l’Aula (Aula de Música Jazz del carrer Montornès). Des de llavors ha tocat en multitud de grups de Rock barcelonins, tant fent versions de clàssics de Rock (Beatles, Rolling Stones, Eric Clapton, Deep Purple, etc.) com composicions pròpies cantades anglès, castellà o català. Amb aquestes bandes a actuat en festes majors (per exemple als barris de Gràcia, Vila Olímpica, Poble nou), discoteques, pubs, sales de festes, etc. de Barcelona i altres llocs de la geografia catalana.

Des de l’any 2009 es membre de Beatlemania tocant el baix i cantant, grup de tribut que fa exclusivament versions de The Beatles.


Nom: Alfons Mirada Ferré

Instrument: Guitarra elèctrica i acústica / Veu

Nascut a Barcelona el 28 de febrer de 1953. A l’edat de 7 anys neix el seu interès per la música en escoltar el Duo Dinámico i als 12, els Beatles. Als 14 anys es compra la primera guitarra i forma el primer grup al que seguiran d’altres tocant composicions pròpies i també Beatles, Rolling Stones, Credeance Clearwater Revival, Deep Purple, Crosby Still Nash and Young i Brincos, Bravos, Mustangs, de música espanyola. Paral•lelament fa dos cursos de piano i, després d’un parèntesi llarg, estudia guitarra clàssica durant un any i comença cant coral amb diverses formacions així com classes de cant fins la actualitat. Ha actuat al Palau de la Música, Liceu i l’Auditori de Barcelona, Monestir de Poblet i a l’Albert Hall de Londres amb el Messies de Haendel. Al 2004 comença a tocar amb Backbeat exclusivament Beatles i des de les hores i fins ara amb altres grups simultàniament actuant en festes majors (barris de Gràcia, Vila Olímpica, Poble nou), discoteques, pubs (La Garrafa), etc. de Barcelona i altres punts de Catalunya.

Des de l’any 2009 es membre de Beatlemania tocant la guitarra rítmica, grup de tribut que fa exclusivament versions de The Beatles.


Nom: Pablo Riviére

Instruments: Bateria

Nascut a Barcelona el 18 d'octubre de 1962. Als 10 anys comença classes de piano, i als 12 classes de bateria, que serà la seva passió fins el dia d'avui (segueix, però, practicant el piano amb temes clàssics, pop-rock i blues).

Fins als 20 anys acompanya a la bateria al seu germà (orgue), i participa en alguns grups. Als següents anys segueix practicant bateria en solitari, fent algunes classes de perfeccionament i estudiant solfeig.

Al 2005, i fins al 2009, s'incorpora a una formació de rock-blues, fent algunes actuacions en directe. Al 2010 s'uneix a la formació 7ofus, col•laborant també amb altres grups, actuant en llocs com el Poble Espanyol, Jazzroom, Luz de Gas, El Siglo (Sant Cugat), així com a diferents bars, clubs esportius i locals (alguns d'aquests concerts son benèfics per ajudar a entitats no lucratives). Al 2011 participa durant una setmana a un stage de jazz a Monteton (França), i al 2012 repeteix la experiència, aquesta vegada a Begues.

Al 2015 torna a agafar classes de piano, i inicia una col•laboració amb Beatlemania com a bateria de la formació. 

Documento sin título