EncabCat

The Beatl's
Els Beatl's són una banda tribut premianenca, fundada per l'Albert Salabert, molt nova en la seva formació però amb arrels molt velles, ja que els seus integrants han format part d'altres grups tribut dels Beatles del Maresme.

The Beatl's Actualment THE BEATL'S està integrat per l'Albert Salabert, en Jaume Andreu, en Manuel López i en Joan Ramón Fornaguera. Procedents de Premià de Mar, cadascú dels seus components té un ample currículum dins del món de la música professional.

Toquen literalment els temes dels fabfour, de la manera més fidel possible, de la primera época de The Beatles, a principis dels 60. Utilitzen els mateixos instruments musicals que els fabfour i intenten en cada actuació crear l'ambient i l'atmpòsfera més idónia per transportar-nos a aquella época màgica en el Cavern de Liverpool.The Beatl's The Beatl's
The Beatl's The Beatl's

No us perdeu la seva actuació, la qual esdevindrà el día 27/06/2015 a les 18,00 en el Parc de la Bederrida (C/Pascual i Vila, 2), dins del marc del nostre Barcelona Beatles Weekend.

 

Documento sin título