EncabCat

The Flaming Shakers

Flaming ShakersAmb un so star club-Cavern-Kaiserkeller, The Flaming Shakers són un viatge en el temps a través del so, en definitiva pura música beat sense adulterar però amb clares influències del rock'n'roll i el rythm & blues americà de les grans llegendes de mitjan a els 50s, recreant aquella meravellosa música i imatge, que va impactar fulminantment en una societat àvida de canvis i experimentació.

Amb una llarga trajectòria als escenaris, aconsegueixen sonar compactes i molt enèrgics, mostrant una imatge i estil exacte als que mostraven els grups del Merseyside de les illes britàniques. Musicalment, The Flaming Shakers ofereixen un gran show-espectacle amb un extens catàleg de cançons i èxits del quartet de Liverpool, donant l'oportunitat de reviure els records als més grans, i permetre a les noves generacions descobrir com era la música de The Beatles en directe.

En aquesta banda tribut es cuida meticulosament la imatge i gestos dels Fab Four, utilitzant els mateixos instruments i lluint els mateixos vestits a més del famós pentinat top-mod dels Beatles.

Els membres dels Flaming Shakers són: Israel (John) Marshall a la guitarra rítmica i l'harmònica blues, Abel (George) Marshall com guitarra principal, Nathan (Paul) Baughman al baix i Jon (Ringo) Zuriaga a la bateria.

Han estat seleccionats en nombroses ocasions per actuar en la Beatle Week de Liverpool i és l'única banda espanyola que ha tocat junt a l'ex Beatle Pete Best. A més The Flaming Shakers ofereixen un show infantil anomenat "Beatles for Children", introduint als més petits el món de la música.

No us podeu perdre la seva actuació, que esdevindrà el dia 27/06/2015 en el centre Cívic Can Deu, Plaça Concòrdia, 13 amb el seu espectacle "Beatles for children" i la mateixa nit de 00:00 a 2:00, en el Parc de la Bederrida (C/Pascual i Vila, 2) i acompanyats en la batèria per en Roag Best, germà d'en Pete Best, tot dintre del marc del nostre Beatles Weekend ".

 

Documento sin título