EncabCat

The Thursday Band

The Thursday Band
Corrien el anys 60 a Manlleu i dos joves amb il•lusions de formar la seva banda de rock'n'roll gaudien del que era, en aquells anys, l'explosió creativa musical més gran de la història. Els Stones, els Beatles, els Shadows,...i tants d'altres feien somiar a la gent. A Osona despuntaven els Jerry's o els Vulcanos que els imitaven i acostaven aquelles emocions als llocs on els grans monstres no arribaven.

Sabien que molts somnis no es poden complir, però després dels anys, aquells "dos joves" es van reenganxar a la seva il•lusió. Des de l'Escola de Música de Manlleu i amb el suport i compromís d'un guia molt terrenal, van iniciar un "combo" amb un bateria i posteriorment amb un guitarrista "made in the 60's", un cantant i finalment una teclatista.

D'aquesta diversitat d'edats en va sortir un projecte pensat inicialment com sessions privades i que actualment ja ha fet gaudir a molta gent en les seves audiciones en directe.

El somni s'ha complert i la banda de rock'n'roll es diu The Thursday Band. Els seus integrants són Francesc Soler (guitarra), Pere Robles (baix), Genís Riera (bateria), Jaume Bogunyà (guitarra), Aurora Mendoza (teclat/veu) i Josep Maria Villegas (veu/guitarra).

 

Documento sin título