EncabCat

I va ser realitat...

 

Benvinguts al projecte “Barcelona Beatles Weekend”.

El proper 3 de juliol de 2015 farà 50 anys de l'arribada a Barcelona d’un quartet procedent de Liverpool que hauria de revolucionar la música, la societat i la cultura: The Beatles.

De la mà de l’Associació “Beat-les Corts” neix aquest somni que esperem que es faci realitat: no només celebrar el 50è aniversari de l’actuació dels Fab Four, sinó establir un projecte que es transformi en un fet anual, el darrer cap de setmana del mes de juny, amb repercussions per tota Barcelona.

En aquesta primera ocasió totes les activitats musicals, lúdiques i culturals del Barcelona Beatles Weekend tindran lloc en el districte de Les Corts, però en el futur la idea és implicar a tota la ciutat.

Tots els fans dels Beatles i els amants de la música en general podran gaudir d’un cap de setmana únic, sota la marca «Barcelona»: un esdeveniment anual on tots podrem gaudir, compartir, escoltar i sentir l’energia i la màgia que la música dels Beatles genera.

 
 

Carta de Presentació de Toni Cera, Coordinador del BWB 2015

 

Bé, quan vàrem somiar crear aquest esdeveniment vam pensar que trobaríem moltes dificultats per assolir un event que, de fer-se realitat hauria d’ésser de grans dimensions. Però va ser al contrari donat que a tothom a qui li explicàvem el projecte se’ns oferia a participar sense condicions.  

El moviment beatlemaníac arreu del món no fa més que créixer generació rera generació i és habitual veure en els diferents concerts tribut a Beatles avis, fills i néts gaudint d’una música universal que va capgirar el món durant els anys seixanta, tant a nivel musical com social.

Es per celebrar aquest moviment històric que ens hem mobilitzat i volem que la gent Beatle pugui gaudir d’una vegada d’un gran esdeveniment que se celebra a moltes ciutats del món i que Barcelona no havia pogut fins el moment organitzar. Han hagut de passar 50 anys de l’arribada dels Beatles a Barcelona perquè, d’una manera definitiva, marquem al mapa Beatle del món unes dates (26, 27 i 28 de juny) perquè tothom pugui reservar i pugui viatjar a Barcelona a veure, aquest 2015, 13 dels millors grups tribut que tenim a Catalunya, complementant aquestes actuacions amb moltíssimes activitats de tota mena i per totes les edats.

El somni s’ha fet realitat.  El Barcelona Beatles Weekend – Les Corts 2015 és aquí i, el millor de tot, és aquí per quedar-s’hi.


Toni Cera
Coordinador BWB 2015

 
 
 

ÚLTIMES NOTÍCIES!!!

 

El BWB continua amb l'exposició "Que arriben Els Beatles" que l'Ajuntament de Badalona i la Vicerectoría de Relacions Institucionals i Cultura de la Universitat de Barcelona (UB) mantenen a la sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme (carrer Francesc Layret 78-82 de Badalona) des del passat 2 de juliol i fins al 15 de novembre. L'entrada es lliure. Gaudim d'ella!

 
 

El passat 4 de juny i amb gran èxit es va inaugurar l'exposició Els Beatles a Les Corts a l'Ajuntament del Districte. L'exhibició de memorabilia Beatle de reconeguts col·leccionistes continuarà exposada fins al dia 28 de juny. Us convidem a visitar-la!

 
 

El 29 d'abril de 2015 va tenir lloc la Roda de Premsa en la que s'anunciava als medis de comunicació el proyecte del Barcelona Beatles Weekend. Van aparèixer notes de premsa en alguns medis de comunicació escrits i televisius de Barcelona.


 
 


La reserva de places per al sopar de gala de la BWB 2015 el dia 26 de juny amb els convidats especials Pete Best, Roag Best, Leslie, Santi Carulla i altres ja està oberta. El sopar es realitzarà al Gran Salón de l'Hotel Avenida Palace. El preu establert és de 42€ i inclou el sopar, l'espectacle i una copa de cava. Hi ha un menú infantil de 25€. Com que les places són limitades, hem establert un rigurós control de reservas per ordre de pagament. Poseu-vos en contacte amb nosaltres. Que ningú que hi vulgui participar es quedi sense lloc!

 
 


El BWB 2015 es va inaugurar al Centre Comercial Pedralbes Centre el 26 de juny amb una conferència de premsa i un concert del grup tribut The Flaming Shakers.

 
 
 
Pete Best 1

El BWB 2015 comptarà amb la presència d'en Randolph Peter "Pete" Best, bateria original dels Silver Beatles. Pete Best va començar a tocar ocasionalment amb The Beatles al 1959 i va formar part del grup fins al 1962, quan va ser substituit pel Ringo Starr.

 
 
 
Documento sin título